Nyájas Olvasók!

Időnként megjelennek itt jelszavazott postok, bizonyos emberek lelki sérülését elkerülendő. Történik ugyanis, hogy olyan emberek is olvassák a blogot, akikre nem mindig szeretnék szívrohamot hozni (pl. család) vagy csak úgy érzem, hogy életem bizonyos részeit nem kívánom velük megosztani. Mert nekem is lehet magánéletem.

Tapasztalataim szerint ha én egy jelszóval védett posztot helyezek el a blogon, az valamiért senkit nem érdekel. Nos, elárulom: ilyenkor nyugodtan hozzám lehet fordulni ismert elérhetőségeimen, és kérni egy jelszót. Az esetek 99%-ban megadom.

Ha kérsz jelszót, és mégsem kapsz, az egyáltalán nem jelenti, hogy csúnya kibeszélés áldozatává váltál. Ez a blog a birge blogja, a birge pedig önző, ezen a blogon csak saját magával foglalkozik, tehát más emberek, csoportok kibeszélése hátuknak megette már csak elvi okokból is kizárt. Lehet, hogy a titkolt poszt témája valami olyan, amit ideig-óráig nem kívánok veled megosztani. Ilyen lehet például a születésnapi ajándékod.

Csak hogy értsétek a problémát: a közelmúltban beruháztam életem nagy álmába, egy motorba, ám tudtam, hogy a családom körében nem leszek népszerű ezzel a döntéssel. Éppen ezért igyekeztem nem nagydobra verni a dolgot, gondolván: e horror-információt jobb, ha személyesen adom át nekik. Sajnos a családom bizonyos tagjai nem tartották tiszteletben privát szférámat, és egy olyan eldugott blogomat találták meg, ami végképp nem nekik szólt, így mire bevallhattam Wolfie-t (igen, így hívják a motort), magukban már ezerkétszáz forgatókönyvet lejátszottak közelgő halálomról, és riadóztatták az egész környéket. Értitek, már minden családtagom a temetésemre gyűjtött, még mielőtt elmondhattam volna, hogy a motor nem is megy 160at.

Szóval ha jelszót látsz, kérdezz:)