Címkék

, , ,

A kisegereken a fekete kezd markánsodni, a hasuk pedig egyre sötétebb rózsaszín, gondolom vastagszik a bőr. Ja, amúgy vicces, hogy kopaszok és csukva van a szemük, de az átlátszó bőrön keresztül is látni a fekete szemgolyót:)

Végtagjaik eddig csak kis csökevények voltak, most már a hátsóláb kezd icipici hátsóláb formát ölteni, megjelentek a szörnykarmok, bár természetesen még picik és puhák, de már határozottan vannak. Próbálnak már mászni, de kitartásuk annyi van, mint általában a kölyökállatoknak: keservesen felemelik a fejüket, remegve előrekúsznak két lépést, aztán elborulnak és alszanak egy félórácskát.

Apropó alvás: tudja valaki, hogy az állat ugyanúgy képeket lát-e álmában, mint az ember? Érdekelne, hogy a kisegér (és kismacskáknál is megfigyeltem már) amikor kétségbeesetten rohan álmában, miközben még soha életében nem látott semmit, akkor vajon milyen kép van a fejében? Mi elől vagy mi után fut?

Annyira elmerültem a pici egerekben, hogy tegnapig fel sem tűnt: bizony Bobetta is hatalmasat nőtt mióta hozzánk került. Kis szerencsétlenség volt még, most meg már majdnem akkora, mint Bobek.