Kicsit optimistán most megírom, hogy az egereknek nyiladozik a szemük, de a valóságban fogalmam sincs róla, mert ma reggel az anyjuk alatt aludtak, így nem tudtam megtekinteni. Tény viszont, hogy tegnap este az egyiknél mintha már megkezdődött volna a folyamat.

Jólképzett nindzsákká képezték magukat, alig egy perc alatt tudnak végigszáguldani a terráriumon hosszában, ami elég szép teljesítmény ahhoz képest, hogy még vakok, hülyék, és a hasukat is végighúzzák a földön. Nemtávirat szerint félig átalakult farkasemberekre hasonlítanak. Mindkettő fekete, az egyiknek tutira van egy fehér folt az állán, a másik meg nem szokott hanyatt fekve, négy lábát az égbe lökve aludni.

Borzalmasan szeretném megsimogatni és lefényképezni őket, de nemtávirat nem engedi. A gonosz. Az anyjuk szerintem nem bánná, elég lazán bánik a kölykeivel: ha például áshatnékja támad a sarokban és ott van néhány ivadék az útban, a hátsó (igen erős) lábaival a forgáccsal együtt simán hátraküldi a kölyköket is, ilyenkor berepülnek a terrárium közepéig. Eddig elég rugalmasnak tűnnek.