Címkék

, , ,

Ebben a bejegyzésben szobanövényekről és bölcsészekről lesz szó. Lapozz!

Kertész lettem, kihajtottak az első hajtások. Kicsit egy kupacba kerültek a magok, ezért elég egyoldalú a cserép (pontosabban a papírpohár) elrendeződése, de akkor is saját hajtásaim vannak! Büszke vagyok magamra, ezért le is fényképeztem csodaszép leendő kakukkfüvem:

A versenyben a második amúgy a koriander, ott már láttam valami kezdeményt a felszínen felejtődött magoknál, a bazsalikom, nagy kedvencem viszont eléggé le van maradva. Szurkolok neki…

És ha már fotózásnál tartunk, jegyezzük meg, hogy még mindig nem vagyok egy őstehetség. Kaptam magamnak egy okos kis fényképezőgépet karácsonyra, de nem tudok felnőni hozzá, illetve nincs időm elmerülni a fotózás elméletében és gyakorlatában, ezért gyakorlatilag egy jó képet sem lőttem még. De szerencsére itt van nekem az Internet és az alaposan elterjedt Vintage filter, amit egészen mostanáig nem értettem.
Adott egy jó kis effekt, valaki kitalálta, hogy írjunk rá Helvetica betűtípussal és akkor micsoda bölcsességekkel lehet teleszórni az internetet, és most minden ostoba kamasz ezzel szórakoztatja magát. Ettől lesz mindenki egyedi bölcsész. (tudjátok: “Ti mind egyéniségek vagytok! – Mi mind egyéniségek vagyunk! – Én nem!”).

De ma engem is homlokon csókolt a Vintage múzsa. Rájöttem a megoldásra! Azért szereti mindenki ezt a szűrőt, mert meg lehet javítani vele a vállalhatatlanul pocsék képet!
Ennek szellemében íme, bemutatom az ajándékot, amit Valentin-napra kaptam nemtávirattól: a saját két kezével összeeszkábált vintage fésülködőasztalkát:)
Nem akartam súlyosbítani a helyzetemet, ezért nem írtam rá semmit:)